ONTSTAAN

Ontstaan

De totstandkoming van ValueGarden bleek een intensief proces van ruim een jaar. Voortschrijdend inzicht, marktonderzoek, gesprekken met klanten, professionals en andere interessante denkers en doeners en de wil om de markt een echt waardevolle propositie te bieden. "Along the way" hebben we veel geleerd en kwamen tot de conclusie dat de marktpropositie nog krachtiger moest.

Terug naar de tekentafel dus! "re-think, re-structure, re-grow", integraal denken vanuit de vier expertise gebieden uit het klaverblad gekoppeld aan creativiteit, innovatie en duurzaamheid.

Een cooperatieve onderneming is ontstaan met een mooie marktpropositie waarmee we uiteenlopende organisaties op uiterst efficiënte wijze bedienen met maximale focus op resultaat.

The choice is yours!

De volatiliteit, onzekerheid en complexiteit van de economie biedt uitdagingen en perspectief! De laatste jaren zijn organisaties kritischer geworden op de samenwerking met hun zakenpartners. Om de samenwerking met de klant te verdienen is het belangrijk om constant alert te zijn op de eigen inzet, de samenwerking en het resultaat van de gezamenlijke inspanningen en soms een ander verdienmodel in te zetten als de situatie daarom vraagt.

 

ValueGarden volgt zijn eigen weg, laat zich niet afleiden maar inspireren door de wereld om ons heen en hecht er aan om authentiek te blijven. Wij gaan er vanuit dat het voor ondernemers en managers van groot belang is om de uitdagingen te omarmen die creativiteit, innovatie en duurzaamheid hun organisatie kunnen bieden om te kunnen blijven bloeien. Heeft u daadwerkelijk het inzicht, de overtuiging en de moed om weerstanden in de organisatie het hoofd te bieden door toepassing van duurzame waardecreatie en gedifferentieerde innovaties. Of zet u vanuit uw verantwoordelijkheid als ondernemer en manager, soms zonder het zelf te beseffen, in op stagnatie van de groei van uw organisatie, commoditisering (commodity trap) en uiteindelijke erosie van niet alleen de waarde voor de aandeelhouders maar ook, heel belangrijk, de eigen persoonlijke waarde.

De keuze is aan u als ondernemer en manager. Give us a call!

E. contact@valuegarden.eu | T. +31 (0) 6 46064069

ValueGarden Coöperatief U.A. | 0031 (0) 646064069 | KvK 62046675 | Copyright © 2014. All Rights Reserved